« Terug naar het overzicht

Verkoop laatste fase gestart

Met gepaste trots kunnen we u vertellen dat de verkoop van fase 2 van ’t Rietcarré zeer goed van start is gegaan. Al meer dan de helft van de 15 vrijstaande woningen staat onder optie. Herkent u uw droomhuis in ’t Rietcarré? Wacht dan niet te lang met het tonen van uw interesse.

Nog enkele kavels te koop
In fase 2, de laatste fase van ’t Rietcarré, zijn de laatste kavels nu beschikbaar. De resterende kavels variëren van 307 m2 tot 351 m2 met verkoopprijzen vanaf € 369.500,- v.o.n.. In de indeling van de woningen is veel ruimte voor uw eigen woonwensen. Kijk bij het aanbod voor impressies en de beschikbare kavels. De zon oriëntatie in de voor- en achtertuinen verschilt, aan u de keuze wat u fijn vindt.

Ziet u zichzelf al wonen in ’t Rietcarré in de populaire woonwijk Reitdiep? Neem dan contact op met één van de makelaars. U kunt terecht bij Boekholt & Partners Makelaardij (Damsterdiep 34), Schreuder Makelaars (Verlengde Hereweg 20-2) en Tebbens Torringa Makelaardij (Nieuwe Ebbingestraat 108), alle drie in Groningen.

Bouw bijna van start
Voorbereiding van de bouw van de 14 vrijstaande woningen in fase 1 is in volle gang. De daadwerkelijke bouw zal rond de zomervakantie van start gaan. We spannen ons in voor een voorspoedige bouw en hopen dat we de bewoners snel mogen verwelkomen.

Kom naar de Groningse Nieuwbouwdag
In een informele sfeer kennismaken met ’t Rietcarré? Breng dan een bezoek aan de Groningse Nieuwbouwdag op zaterdag 14 april  in Vesta Woonforum in Groningen. U kunt ons tijdens deze dag alles vragen over ’t Rietcarré. Wij zien u graag!

Uw boot in jachthaven Reitdiep?
Heeft u een boot dan is wonen in Reitdiep bij uitstek geschikt voor u. Wanneer u vanuit de jachthaven het water in het noordwesten van de stad Groningen wilt ontdekken, kunt u nu al een ligplaats reserveren in de kleurrijke jachthaven Reitdiep . De haven kent uitstekende vaarverbindingen en is bovendien eenvoudig bereikbaar met de auto. Is een van de ruim 200 ligplaatsen binnenkort van u?

Belangstelling?

Meld u hier aan.

Aanmelden