« Terug naar het overzicht

Verkoop Fase 2 gestart!

Fase 1 van ’t Rietcarré is inmiddels volledig uitverkocht en de bouw start naar verwachting al medio 2018! Een prachtig moment om met de verkoop van fase 2 te beginnen. Deze 15 vrijstaande woningen zijn de laatste nog beschikbare woningen in ’t Rietcarré. De verkoop is dinsdag 20 maart 2018 van start gegaan.

Fase 2: 15 nieuwbouwwoningen

’t Rietcarré verrijst binnenkort tussen de Professor Uilkensweg en de Hoogeweg in Groningen. In deze buurt in het noordwesten van de stad Groningen geniet u optimaal van vrijheid en ruimte. Fase 2 bestaat uit 8 vrijstaande woningen aan de kant van de Professor Uilkensweg en 7 woningen aan de kant van de Hoogeweg. De kavels variëren van ruim 300 m2 tot maar liefst 430 m2. Verkoopprijzen vanaf € 369.500 v.o.n. Bekijk hier de kavelkaart.

Riant wonen met ruimte voor eigen wensen

De onder architectuur ontworpen drielaagse woningen hebben een riante voortuin met ruimte voor een groot terras en ook nog voldoende ruimte om uw auto(’s) te parkeren op eigen terrein. De gevel aan de waterzijde is voorzien van een fraaie in het oog springende raampartij die tevens veel licht in de woning brengt. Er is in ‘t Rietcarré veel ruimte voor uw eigen woonwensen. Zo is de tweede verdieping optioneel bijna volledig naar wens in te delen en is de begane grond uit te breiden tot bijvoorbeeld een nog royalere woonkeuken.

Vragen en ontwikkelingen

Heeft u nu vragen over wonen in ’t Rietcarré? Aarzel niet en neem contact  op met één van de makelaars. Wij helpen u graag verder.

Meld u aan voor fase 2 van ’t Rietcarré en wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Belangstelling?

Meld u hier aan.

Aanmelden