« Terug naar het overzicht

‘t Rietcarré: “Update, nog enkele woningen beschikbaar”

De ontwikkelingen rond ’t Rietcarré gaan razendsnel. Slechts twee maanden na de start van de verkoop van de 2e fase staan vrijwel alle bouwnummers onder optie en zijn de eerste koopovereenkomsten zelfs al getekend. Twijfelt u nog of wilt u weten welke woningen nog beschikbaar zijn? Stel ons al uw vragen tijdens één van de nieuwbouwbeurzen komend en volgend weekend of neem direct contact op met één van de betrokken makelaars.

Kies voor royaal wonen in Groningen

Wilt u vrijstaand wonen, in de populaire woonwijk Reitdiep met alle dagelijkse voorzieningen om de hoek? Dan is een vrijstaande woning in ’t Rietcarré uitermate geschikt voor u. De resterende kavels variëren van 315 m2 tot 331 m2 met verkoopprijzen vanaf € 369.500 v.o.n..
Kijk op rietcarre.nl voor impressies van de woningen en de kavelkaart. Voor vragen en het tonen van uw belangstelling kunt u terecht bij de makelaars. Contactgegevens kunt u onderaan deze nieuwsbrief vinden.

Ontdek ’t Rietcarré op de woonbeurs

We laten u graag in een informele sfeer kennismaken met ’t Rietcarré. De komende weekenden hebben wij twee woonbeurzen voor u in petto. Zien wij u daar?

Zaterdag 26 mei: WoonEvent NieuwWonen Groningen
Voormalig Suikerunieterrein “Het Stadslab” Energieweg 10 te Groningen

Zaterdag 2 juni: Groningse Nieuwbouwdag
Vesta Woonforum Peizerweg 74 te Groningen

Bekijk ’t Rietcarré op YouTube

Alvast zien hoe al die plannen en tekeningen er in 3D uit gaan zien? In onze videopresentatie komt ’t Rietcarré tot leven. U kunt de sfeer proeven van zowel de buurt als de mogelijke indeling van uw woning. Bekijk de presentatie op YouTube en droom even weg bij dat uitzicht vanaf misschien wel uw nieuwe terras aan het water.

Belangstelling?

Meld u hier aan.

Aanmelden