« Terug naar het overzicht

Start verkoop fase 2

Fase 1 van ’t Rietcarré is inmiddels volledig uitverkocht en de bouw start naar verwachting al medio 2018! Een prachtig moment om de start van de verkoop van fase 2 bekend te maken. Deze 15 vrijstaande woningen zijn de laatste nog beschikbare woningen in ’t Rietcarré. De verkoop gaat dinsdag 20 maart 2018van start. Wij nodigen u van harte uit om deze dag tussen 16:00 tot 18:00 uurlangs te komen bij één van de drie makelaars op hun kantoor.

Fase 2: 15 nieuwbouwwoningen
’t Rietcarré verrijst binnenkort tussen de Professor Uilkensweg en de Hoogeweg in Groningen. In deze buurt in het noordwesten van de stad Groningen geniet u optimaal van vrijheid en ruimte. Fase 2 bestaat uit 8 vrijstaande woningen aan de kant van de Professor Uilkensweg en 7 woningen aan de kant van de Hoogeweg. De kavels variëren van ruim 300 m2 tot maar liefst 430 m2. Verkoopprijzen vanaf € 369.500 v.o.n.

Volop ruimte om comfortabel te leven
De onder architectuur ontworpen drielaagse woningen hebben een riante voortuin met ruimte voor een groot terras en ook nog voldoende ruimte om uw auto(’s) te parkeren op eigen terrein. De gevel aan de waterzijde is voorzien van een fraaie in het oog springende raampartij die tevens veel licht in de woning brengt. Er is in ‘t Rietcarré veel ruimte voor uw eigen woonwensen. Zo is de tweede verdieping optioneel bijna volledig naar wens in te delen en is de begane grond uit te breiden tot bijvoorbeeld een nog royalere woonkeuken. Aan u de keus!

  • 157 m2 woonoppervlakte
  • In het oog springende raampartijen
  • Zeer diepe voortuin
  • 5 kamers
  • Veel keuzevrijheid
  • Moderne afwerking

Start verkoop
Herkent u uw nieuwe thuis in ’t Rietcarré? U bent van harte welkom tijdens de inloopmiddag van de betrokken makelaars. Kom langs bij Boekholt & Partners Makelaardij (Damsterdiep 34), Schreuder Makelaars (Verlengde Hereweg 20-2) of Tebbens Torringa Makelaardij (Nieuwe Ebbingestraat 108), alle drie in Groningen.

De inloopmiddag vindt plaats op dinsdag 20 maart 2018 van 16:00 tot 18:00 uur.

Wij hopen u te mogen verwelkomen! Heeft u nu al vragen over wonen in ’t Rietcarré? Aarzel niet en neem contact op met één van de makelaars. Wij helpen u graag verder.

Meld u aan voor fase 2 van ’t Rietcarré en wij houden u op de hoogte over de laatste ontwikkelingen!

Belangstelling?

Meld u hier aan.

Aanmelden