« Terug naar het overzicht

Reitdiep aantrekkelijker dan ooit

Reitdiep heeft heel veel te bieden! De wijk heeft de laatste jaren een heuse metamorfose ondergaan. De Reitdiephaven en het naastgelegen winkelcentrum hebben daar een belangrijke bijdrage aan geleverd. De historie van het Reitdiep behoeft ook aandacht. Deze kunt u het beste te voet of op de fiets beleven. Wandel bijvoorbeeld langs het Reitdiep (rivier) en houdt een pitstop bij restaurant Garnwerd aan Zee voor een hapje of drankje. Vergeet op de terugweg niet een van de terpdorpjes te bezoeken zoals Oostum of Dorkwerd; onmiskenbaar Groningen!

Het is daarom niet voor niets dat Reitdiep steeds populairder wordt om in te wonen. ’t Rietcarré is het meest recente nieuwbouwproject in de gewilde wijk. De ontwikkeling wordt in het centrum van de wijk gerealiseerd en vult daarmee het laatste stuk ontwikkellocaties op. De makelaars zijn trots op het nieuwe aanbod in de wijk: “met dit project beantwoorden wij aan de prangende vraag naar luxe, vrijstaande woningen in Groningen”, aldus de makelaars.

Het plan bestaat uit 29 vrijstaande woningen. De eerste verkoopfase bestaat uit 14 woningen waarvan er nog enkele beschikbaar zijn. Benieuwd naar het aanbod? Bezoek de website rietcarre.nl of neem contact op met een van de makelaars van Boekholt & partners makelaardij, Schreuder makelaars of Tebbens Torringa makelaardij.

Belangstelling?

Meld u hier aan.

Aanmelden