« Terug naar het overzicht

Laatste Twee Bouwnummers Nu Te Koop! (26+29)

Hoe zit het met uw zoektocht? Heeft u dat ene droomhuis al gevonden of is het toch best lastig om te kiezen en/of de knoop door te hakken? Een unieke kans doet zich voor: bouwnummer 26 (ideaal gelegen, ruim perceel) bouwnummer 29 (hoekkavel+ groot perceel) zijn vrijgekomen. Bel daarom snel voor meer informatie en wellicht is een van deze woningen binnenkort van u!

Dit zou het zomaar kunnen zijn

Bent u op zoek naar een vrijstaand huis? Betaalbaar, met vrije ligging en ook nog eens in de buurt van goede voorzieningen? ’t Rietcarré kan zomaar uw ideale woonstek zijn. Misschien kunnen wij u helpen? Schroom niet en bel geheel vrijblijvend met één van de makelaars, waarvan de contactgegevens onderaan deze nieuwsbrief staan. We denken met u mee. Uw wensen, onze kennis, samen één doel: een huis vinden dat past bij uw leefstijl, gezinssamenstelling en budget.

Toon uw belangstelling en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Allerlaatste bouwnummers te koop!

Even heerlijk ontspannen met een kopje koffie, terwijl u uitkijkt over het water. Nog even met de fiets naar de supermarkt om de hoek en daarna een van uw kinderen ophalen van het sportveld. En vanavond in uw open keuken uitgebreid tafelen met uw gezin. In uw nieuwbouw woning in ‘t Rietcarré geniet u optimaal van vrijheid en ruimte. Bouwnummer 29 ligt op een prachtige hoek van het plan, heeft een kaveloppervlakte van maar liefst 432m² en staat te koop voor €409.500,- v.o.n.
En bouwnummer 26 ligt ideaal in de luwte en heeft met 315 m² kaveloppervlakte eveneens een groot plan en kost €369.500,- v.o.n.
Wees er snel bij!

De voordelen van ‘t Rietcarré op een rij:

  • Betaalbaar vrijstaand wonen in Groningen, hier kan het!
  • Zeer fraaie architectuur
  • Snel op de A7 en A28 door aanpak van Ring Zuid en Julianaplein
  • Naast Zernike dus veel scholen om de hoek
  • Prognose start bouw fase 2 (onder voorbehoud): 1ste kwartaal 2019.

Is dit waar u van droomt? Het kan in ’t Rietcarré, maar kom dan wel nu in actie!

Belangstelling?

Meld u hier aan.

Aanmelden