« Terug naar het overzicht

30 mei start verkoop 1ste fase bij één van de drie makelaars

30 mei gaat de verkoop van de 1ste fase van ‘t Rietcarré van start. Het plan bestaat uit 29 vrijstaande huizen die aan één zijde visueel geschakeld zijn middels een doorgaande wand. Op dit moment gaan 14 huizen in verkoop. De royale woningen zijn allemaal gesitueerd aan water, waarbij elke woning is voorzien van een houten vlonder. De tuinen zijn tweezijdig georiënteerd en er is ruimte voor parkeren op de eigen kavel.

Riante kavels en moderne architectuur

De 14 woningen van de 1ste fase zijn verdeeld over twee zijden; 7 kavels aan de zijde van de Professor Uilkensweg en 7 kavels aan de zijde van de Hoogeweg. De kavels variëren van ruim 300 m2 tot maar liefst 475 m2. Er is veel ruimte voor uw eigen woonwensen. Zo is de tweede verdieping vrij indeelbaar met diverse opties. De nieuwbouwwoningen in deze fase kennen een vanaf-prijs van € 354.500,- v.o.n. Kijk op de website Rietcarre.nl voor meer informatie.

Inloopavond ‘t Rietcarré

Wordt een van de nieuwbouwwoningen in ‘t Rietcarré uw nieuwe thuis? U bent van harte welkom tijdens de inloopavond bij één van de drie betrokken makelaars. Kom vanavond langs bij Boekholt & Partners Makelaardij (Damsterdiep 34), Schreuder Makelaars (Verlengde Hereweg 20-2) of Tebbens Torringa Makelaardij (Nieuwe Ebbingestraat 108), alle drie in Groningen. De inloopavond vindt plaats op 30 mei van 19.00 tot en met 21.00 uur.

Belangstelling?

Meld u hier aan.

Aanmelden